Be Excellent To Each Other

And, you know, party on. Dude.

All times are UTC [ DST ]




Reply to topic  [ 30 posts ] 
Author Message
 Post subject: I have forum problems
PostPosted: Tue Dec 29, 2009 15:18 
SupaMod
User avatar
"Praisebot"

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 17031
Location: Parts unknown
Whenever I open a thread, be it in a new tab or otherwise.. the text always starts out as LARGE and only goes to normal if I go "back" and then back into the thread or if I refresh the page.

Anyone else experiencing this or is it just me?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Dec 29, 2009 15:21 
SupaMod
User avatar
Commander-in-Cheese

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 49232
I think someone mentioned it once - Mimi, perhaps? Logging out, using the link on the login page to wipe all the board cookies, then logging in again might well sort it.

_________________
GoddessJasmine wrote:
Drunk, pulled Craster's pork, waiting for brdyime story,reading nuts. Xz


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Dec 29, 2009 15:24 
SupaMod
User avatar
"Praisebot"

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 17031
Location: Parts unknown
Ah excellent, that seems to have worked!

Thanks! :hat:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 19:19 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
Is the forum being flaky for anyone else?
50% of the times I try to get to a page it 404s :S

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 19:20 
User avatar
Part physicist, part WARLORD

Joined: 2nd Apr, 2008
Posts: 13421
Location: Chester, UK
Grim... wrote:
Is the forum being flaky for anyone else?
50% of the times I try to get to a page it 404s :S


Yep. And the branding keeps going every so often.

Give it a kick.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 19:22 
SupaMod
User avatar
Commander-in-Cheese

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 49232
Grim... wrote:
Is the forum being flaky for anyone else?
50% of the times I try to get to a page it 404s :S


About 80% of the time for me. Downforeveryoneorjustme thinks it's fucked, too.

_________________
GoddessJasmine wrote:
Drunk, pulled Craster's pork, waiting for brdyime story,reading nuts. Xz


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 19:30 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
Christ knows.
I am of the "see if it fixes itself" persuasion.

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 22:39 
User avatar
Excellent Member

Joined: 13th Oct, 2010
Posts: 1818
Location: Welsh Wales
Grim... wrote:
Is the forum being flaky for anyone else?
50% of the times I try to get to a page it 404s :S

Yep. It wouldn't load recently.

_________________
Twitter


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 22:42 
SupaMod
User avatar
Commander-in-Cheese

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 49232
Fine since I got home.

_________________
GoddessJasmine wrote:
Drunk, pulled Craster's pork, waiting for brdyime story,reading nuts. Xz


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 23:10 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
Yeah, it seems alright now.

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Wed Feb 23, 2011 1:18 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 14497
Grim... wrote:
Is the forum being flaky for anyone else?
50% of the times I try to get to a page it 404s :S


I was getting that earlier today (afternoon time), assumed there was a temporary problem because it seemed to fix itself.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sat Sep 23, 2023 7:32 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 25631
Spellcasting: N*E*C*R*O*M*A*N*C*Y

So, a bit of a weird one. The forums are working fine, except I can’t click on one particular thread. The ‘What Have You Bought’ thread link goes great but doesn’t open. How am I going to find out when someone buys chicken nugget Tetris now?!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sat Sep 23, 2023 11:12 
User avatar
Sitting balls-back folder

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 10091
There are a couple of threads where I've recently noticed a 2-4 second pause before it loads, and that's one of them.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sat Sep 23, 2023 11:20 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
Huh, you're right. Do the other ones that don't load fast also have a lot of pictures in? I think it's doing a lot of math to resize them for phones.

The other threads are like lightning. It's probably not as much of a boast as it once was, but this is almost certainly the fastest PHPBB board that exists :D

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sat Sep 23, 2023 12:48 
User avatar
Sitting balls-back folder

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 10091
I may have been stupid, it might just be that one, but it's often in different place in the list :DD

The "pictures of things I saw roost walking" seems to have a marginal delay, but YouTube and Lego not.

So, yeah.

Thanks for making me clear it up for myself mimi :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sat Sep 23, 2023 14:12 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 25631
Oh, you’re right. It does load after a pause (though the pause for me is about 14 seconds). I had obviously locked away from it earlier.

I’d not noticed it before yesterday, but now the delay is very pronounced. Would it be worth locking and starting a fresh one so you think, @Grim...?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sun Sep 24, 2023 13:15 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
I'll take a look tomorrow.

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sun Sep 24, 2023 19:58 
User avatar
Sitting balls-back folder

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 10091
Such a massive "works eventually" difference suggests a client side problem I guess - spamming downloads of all images at once so connection limited?or the same but CPU/browser limited?

Ah, technology. Come the apocalypse you'll be second against the wall.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Sun Sep 24, 2023 23:50 
User avatar
Can you dig it?

Joined: 5th Apr, 2008
Posts: 4679
TheVision wrote:
Whenever I open a thread, be it in a new tab or otherwise.. the text always starts out as LARGE


Try standing back a bit from your screen or holding the phone further away.

Grim... wrote:
this is almost certainly the fastest PHPBB board that exists :D


And the fastest users too!

_________________
rumours about the high quality of the butter reached Yerevan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Mon Oct 16, 2023 19:12 
User avatar
Decapodian

Joined: 15th Oct, 2010
Posts: 5184
For ages now, I’ve not been getting any notifications of updates to threads. Last time I tried to change my email address I never got the confirmation message so couldn’t sign in again until I asked Russ or Mimi to let Grim… know.

Is there any logging that shows an error or other problem? I’d like to try updating my email address again but don’t want to get locked out.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Mon Oct 16, 2023 19:34 
SupaMod
User avatar
Est. 1978

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 69558
Location: Your Mum
Oh yeah, it hasn't sent emails for ages, sorry. It's actually AWS's fault.

It's on the list of things to tackle.

_________________
Grim... wrote:
I wish Craster had left some girls for the rest of us.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Mon Oct 16, 2023 20:04 
User avatar

Joined: 31st Mar, 2008
Posts: 8648
Grim... wrote:
Huh, you're right. Do the other ones that don't load fast also have a lot of pictures in? I think it's doing a lot of math to resize them for phones.

The other threads are like lightning. It's probably not as much of a boast as it once was, but this is almost certainly the fastest PHPBB board that exists :D


It loads really quickly for me. Funny that. :DD


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Mon Oct 16, 2023 20:33 
User avatar
Decapodian

Joined: 15th Oct, 2010
Posts: 5184
Ah, it’s not just me then. Good luck with the fix.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 0:50 
User avatar
Sitting balls-back folder

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 10091
Grim... wrote:
I'll take a look tomorrow.

Threads are loading... "Differently"... Now. Is that you fixing this? Because it does seem to have fixed the picture heavy response delay.

It's kind of odd having the page "zoom in" as pictures load large and shrink down to fit width, but I'm not sure I don't like it. Feels futuristic in an 80s way.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 10:36 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 25631
Go to that thread and navigate to page 76 and see if that loads slowly still, because I have a feeling that it’s one particular page that loads slowly and the thread has improved since it turned to page 77.

It’s the Tetris nugget!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 11:26 
User avatar
Unpossible!

Joined: 27th Jun, 2008
Posts: 38480
Page 76 loads slowly, for sure but I think there are upwards of 50 or 60 megabytes of images in that one page


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 11:43 
User avatar
Sitting balls-back folder

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 10091
Oh yes, so it's some unrelated change. Maybe a Chrome update.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 13:25 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 25631
DavPaz wrote:
Page 76 loads slowly, for sure but I think there are upwards of 50 or 60 megabytes of images in that one page

Is that a lot more than on most of the other pages in that thread? Is it one particular image that’s huge?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Fri Nov 03, 2023 14:17 
User avatar
Gogmagog

Joined: 30th Mar, 2008
Posts: 48680
Location: Cheshire
Mimi wrote:
DavPaz wrote:
Page 76 loads slowly, for sure but I think there are upwards of 50 or 60 megabytes of images in that one page

Is that a lot more than on most of the other pages in that thread? Is it one particular image that’s huge?


ABOUT THIS BIG


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Mr Chris wrote:
MaliA isn't just the best thing on the internet - he's the best thing ever.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: I have forum problems
PostPosted: Thu Dec 07, 2023 15:51 
User avatar

Joined: 27th Mar, 2008
Posts: 25631
For the whole of today, when I’ve pressed ‘submit’ in a post it has taken me to a page that says the page is unavailable, so I have to press the back arrow and submit again. It always submits on the second try.

Edit: like this


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic  [ 30 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Columbo and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search within this thread:
You are using the 'Ted' forum. Bill doesn't really exist any more. Bogus!
Want to help out with the hosting / advertising costs? That's very nice of you.
Are you on a mobile phone? Try http://beex.co.uk/m/
RIP, Owen. RIP, MrC. RIP, Dimmers.

Powered by a very Grim... version of phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.